het oude gezegde "je bent wat je eet"gaat ook op voor onze honden. Onze missie is om het verschil te maken door honden te helpen een gezonde- en voller leven te leiden op basis van betere eetgewoonten.

 

Wij hebben ESSENTIALS ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Het is onze overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen.

Om onze ambities waar te maken , zijn onze ingredienten en de samenstelling van ons voer een klasse apart. Welkom bij ESSENTIAL FOODS.

 

Geen compromis : essential's feiten zijn om te benijden 

hoog vleesgehalte:

tussen 75% en 85% van de ingredienten bestaat uit vlees, vis en ei. 45-55% van elke zak voer bevat vers vlees. Geen onbekende dierlijke bijproducten.

geen meel gemaakt van industriele overblijfselen maar gedroogd vlees ( kip eend zalm haring of lamsvlees)

 

lokaal geproduceerd vers vlees en ingredienten, tenminste 90% van de ingredienten wordt gekweekt, gevangen of verbouwd in het Verenigd Koninkrijk.

Bereid op lage temperatuur

bereiding op een lage temperatuur zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit van voedingsstoffen en de ingredienten optimaal bewaard blijven. 

Er zijn diverse soorten besschikbaar:

superior living

estate living

nautical living

contour

stamina

older