Suitical Dry Cooling Vest M

€ 82,95

Suitical DRY Cooling Vest

Honden hebben vrijwel geen zweetklieren. Ze zijn afhankelijk van afkoeling door verdamping; dus door te hijgen. Wanneer het buiten warm is, kan uw hond dan ook wat hulp gebruiken bij het afkoelen. Met het DRY Cooling Vest van Suitical wordt de lichaamstemperatuur van uw hond gereguleerd zonder het gebruik van gel of kristallen. U kunt het vest vullen met water waarna het tot 3 dagen lang koel blijft. Het vooraf koelen van het vest is hierbij niet nodig. Het Suitical DRY Cooling Vest kan gewassen worden in de wasmachine.

Voordelen

  • Koelt tot 15 graden onder de omgevingstemperatuur
  • Blijft tot 3 dagen koel (afhankelijk van verschillende factoren)
  • Alleen water nodig
  • Wordt niet nat of vochtig
  • Wasbaar in de wasmachine

Gebruik

Vul het vest met maximaal 500 ml water. Verdeel vervolgens het water over het DRY Cooling Vest. Met behulp van de dop kunt u overtollig water en overtollige lucht uit het vest laten. Hierna kunt u het vest bij uw hond aantrekken.

Maten

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Welke maat heeft mijn hond nodig?    
Maat Borstomvang Afstand nek tot staartaanzet
XSmall 40 - 60 cm 25 - 35 cm
Small 55 - 70 cm 35 - 50 cm
Medium 60 - 80 cm 50 - 60 cm
Large 65 - 85 cm 60 - 75 cm
XLarge 75 - 95 cm 70 - 90 cm

*De afmetingen zijn exclusief eventuele afwijkingen van 10% op textiel.

Wat als het Suitical DRY Cooling Vest niet past?

Om te controleren of het vest past, mag u het vest uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het vest, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Winkelwagen
Prijs 82,95
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)