Thundershirt maat XL

€ 34,95

Thundershirt is een bewezen hulpmiddel om angst bij honden te stoppen: onweer, vuurwerk, alleen zijn, blaffen, auto rijden, en andere zaken die angst veroorzaken.

Thundershirt werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam van de hond. Hierdoor wordt de hond rustig. Vaak werkt het al de eerste keer, sommige honden moeten echter even wennen aan het dragen van de Thundershirt.

Maatvoering

Maat           Borstomvang      Gewicht
XX-Small    23 cm-33 cm       <4 kg
X-Small      33 cm-43 cm       4-6 kg
Small          43 cm-53 cm      7-11 kg
Medium      53 cm-64 cm      12-18 kg
Large          64 cm-76 cm      19- 29 kg
X-Large      76 cm-94 cm       30- 50 kg
XX-Large    94 cm-127 cm     >50 kg 

Hoe het werkt?

Het gepatenteerde ontwerp van Thundershirt geeft een zachte, constante druk. Dit heeft een kalmerend effect op de meeste honden, als ze angstig, bang zijn of zeer actief zijn. Enquêtes die zijn ingevuld door meer dan 1000 Thundershirt gebruikers, geven aan dat meer dan 85% van de honden aanzienlijke vermindering van angstsymptomen hebben bij gebruik van Thundershirt. Deskundigen geloven dat druk een kalmerend effect op het zenuw stelsel heeft. Het met behulp van druk verlichten van angst is al jarenlang een gangbare praktijk. Bijvoorbeeld: TTouch hond trainers gebruiken druk om een grote verscheidenheid van angsten aan te pakken. Dierenartsen gebruik druk om vee te ontspannen wanneer zij vaccinaties krijgen. Bij mensen met autisme wordt druk gebruikt voor het verlichten van hun voortdurende angst. Kinderen met bepaalde gedragsproblemen gebruiken druk t-shirts en verzwaarde vesten om te ontspannen en te concentreren. Ouders wikkelen hun pasgeboren kind in doeken om het te troosten en tot rust te brengen. Tot nu toe, was er gewoon niet een goed ontworpen, goedkope druk-wrap voor honden. Thundershirt verandert dat! Dierenartsen en hondentrainers wereldwijd bevelen nu Thundershirts aan bij angstige honden.

Hoe te gebruiken?

Thundershirt is een uitstekende behandeling voor de meeste soorten angst bij honden. Voor vele angsten raden wij aan alleen een Thundershirt om te doen en te observeren wat het resultaat is. Het is heel goed mogelijk dat er meteen een aanzienlijke verbetering optreed. Voor meer gecompliceerde gevallen van de angst raden we Thundershirt aan als onderdeel van een gedrags wijziging programma. Maar Thundershirt is ook een nuttig instrument voor het beheersen van prikkelbaarheid of hyperactiviteit met vreemden, aan de riem lopen, of in een trainings omgeving. De kalmerende werking van Thundershirt helpt een hond te focussen (of heroriënteren) in een meer constructieve richting, waardoor training meer effectief is. Het is niet de bedoeling dat een hond de Thundershirt de gehele dag draagt.

De Thundershirt omdoen

Voordat u uw hond Thundershirt voor de eerste keer aandoet, raden we aan om een kleine hoeveelheid voer op de Thundershirt aan uw hond aan te bieden. Honden worden doorgaans rustiger en hebben vertrouwen in iets dat hen voedsel brengt of iets dat ze met voedsel associëren. Dus is dit een eenvoudige truc om snel een positieve associatie met Thundershirt voor uw hond te maken. Thundershirt is ontwikkeld om het heel gemakkelijk om te doen. Leg de Thundershirt over de rug van uw hond en maak hem veilig vast met de borst- en torsobandjes. De klittenband sluitingen maken Thundershirt pasbaar voor de verschillende lichaamsvormen.
Winkelwagen
Prijs 34,95
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)