Essential Foods - Contour (overgewicht) 12.5 kg

€ 69,95

Essential Foods - Contour (Overgewicht)

Het oude gezegde ‘Je bent wat je eet’ gaat ook op voor onze honden. Essential Foods is ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen. En hiermee ook het gedrag wordt geoptimaliseerd en een optimale gezondheid weet te realiseren. Om deze ambities waar te maken zijn de ingrediënten en samenstellingen van Essential Foods van hoge kwaliteit. De voedingen van Essential Foods bestaan uit een hoog gehalte vers en gedroogd vis & vlees aangevuld met groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen.

Esential Foods is een volledige maaltijd speciaal voor honden met overgewicht of die blijvend naar overgewicht neigen en gecastreerde of gesteriliseerde honden, aangezien het in deze gevallen goed is de voeding aan te passen. Essential Foods Contour is een unieke graanvrije maaltijd met 78% verse en gedroogde scharrelkip en vrijlopende eend, Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en verse ei. Hiervan is 45% vers vlees en verse eieren (als % van het totale recept). Aangevuld met 22% groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen en mineralen.

Het GGV-beginsel
Gedragsmatig geoptimaliseerd voer (GGV) is het principe van het ontwikkelen van voer dat aansluit op het natuurlijke diet van hond.  Het voer heeft een hoog vleesaandeel en geen ‘snelle’ koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat de hond een stabiele bloedsuikerspiegel heeft wat positief effect geeft op het gedrag van de hond.

  • Hoog vleesgehalte ( 78 % waarvan 45 % vers )
  • Geen meel, maar vers en gedroogd vlees
  • Lokaal geproduceerd vers vlees, vis, ei en overige ingrediënten
  • Bereid bij een lage temperatuur van 90 °C
  • Laag koolhydraatgehalte
  • Rijk aan glucosamine en chondroitine
  • Graan- en glutenvrij

Ingrediënten:
Verse kip en eend, gedroogde kip en eend, zoete aardappel, aardappel, erwten, verse zalm en forel, verse hele eieren, lijnzaad, alfalfakiemen, leverbouillon, erwtenvezel, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

Analyse:

Analyse:
Eiwit 33,0 %, Vet 13,0 %, Minerals 8 %, Water 8,5 %, Omega-6 2,2 %, Omega-3 1,4 %, Calcium 1,8 %, Fosfor 1,4 %, Glucosamine 0,09 %, Chondroïtine 0,07 %

Verkrijgbaar in 3 en 12,5 kg verpakkingen.

 

Winkelwagen
Prijs 69,95
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)